Successos

Mor un motorista en un accident a Castelló

El succés va tenir lloc ahir a la tarda a la carretera que va a Roses

Nou accident mortal a les comarques gironines. Un motorista es va accidentar i va acabar morint de resultes de la topada. Segons van informar el Servei Català de Trànsit, els fets van tenir lloc ahir passades les quatre de la tarda al la carretera C-260 al punt quilomètric 39,8, a Castelló d’Empúries.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que s’havia produït el xoc. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat l’assistència ràpida dels sanitaris, el motorista va morir a causa de les greus lesions a conseqüència de la topada. Per altra banda, pel que fa a l’afectació viària, la via es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa.

Feia un mes i un dia que no s’havia registrat cap accident de trànsit mortal a les comarques gironines. Concretament el darrer va tenir lloc el 6 de setembre. El fatídic accident va tenir lloc al centre urbà de Sils, on un ciclista va morir a conseqüència d’una caiguda fruit d’una col·lisió amb un tot terreny. Els fets van tenir lloc al carrer Canigó, a prop de la rotonda de Can Cabirol. La víctima, Jordi Joan Vidal Llorca, havia estat radiòleg de professió –estava jubilat–, tenia 63 anys i era veí de Vidreres. Aquest sinistre va tenir lloc l’endemà de produir-se’n un altre al mateix municipi, a Sils. Aquell dia hi va haver una col·lisió múltiple, amb tres vehicles implicats, al quilòmetre 13,5 de la C-63. Com a conseqüència del xoc va perdre la vida un veí de Lloret de Mar, Juan José Babot Lucena, de 44 anys. Els Mossos van detenir el conductor d’un dels automòbils involucrats en la topada, que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

Amb el darrer accident de trànsit a Castelló d’Empúries, ja són 31 les persones mortes a les carreteres de les comarques gironines des de l’1 de gener. Entre les víctimes de les 28 topades mortals en territori gironí, hi ha nou motoristes.

Pel que fa a les causes de l’accident, pràcticament es reparteixen a parts iguals, per un xoc contra un altre vehicle o perquè s’accidenten sense la intervenció de cap altre vehicle i acaben estimbant-se sols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia