Successos

Detingut un acusat d’agredir sexualment una dona i retenir-la

La policia local de Tossa de Mar va detenir dilluns un veí del municipi que està sent investigat per haver retingut una dona a l’interior del seu pis i haver-la agredit sexualment. L’arrestat, de 50 anys i de nacionalitat marroquina, va conèixer la presumpta víctima fa poques setmanes. Ella és alemanya i havia arribat a la població de Tossa buscant feina i un lloc on viure. L’arrestat li va oferir anar-se’n a residir a casa seva, un pis que compartia amb una tercera persona. Ella va acceptar i es va instal·lar a l’habitatge. De mica en mica, però, l’home s’hauria anat tornant cada cop més controlador. La investigació apunta que va arribar a incomunicar-la prenent-li el telèfon, que la retenia dins del pis, que no la deixava sortir al carrer i que l’hauria agredit sexualment.

La víctima va acabar demanant ajuda per escrit a l’altre company de pis. Aprofitant que l’arrestat no els veia, li va passar una nota d’amagat on li explicava la situació que estava patint. El company de pis va alertar la policia local i agents d’aquest cos van anar fins al domicili.

La policia local va alliberar la dona, que va ser traslladada al centre d’atenció primària (CAP) del municipi. Segons fonts pròximes al cas, quan els agents es van dirigir a l’immoble, la suposada víctima només els va dir que necessitava ajuda. Una vegada al CAP, però, va ser quan els va explicar més detalls de la situació que sofria, ja que va relatar que l’acusat l’havia agredit sexualment i l’havia retingut contra la seva voluntat. Com a conseqüència, els agents de la policia local de Tossa van arrestar el presumpte autor dels fets per un delicte de detenció il·legal i un altre d’agressió sexual. Un cop acabades les diligències, es va traspassar la detenció als Mossos d’Esquadra. L’home ha passat dues nits als calabossos de la comissaria i es preveu que avui declari als jutjats.

La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a l’hospital de Calella, on se li va dur a terme un reconeixement. L’Ajuntament de Tossa de Mar i la policia local van informar ahir que estan fent “totes les gestions possibles” perquè serveis socials atengui la dona “de la millor manera possible” en espera del que decideixi el jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia