Successos

Roben i causen danys en quatre vehicles estacionats en llocs diferents de Valls

Un dels vehicles és un Opel Vectra que el dia 24 de maig era estacionat al pàrquing del barri Vell. El propietari, un veí de Salou, va denunciar que uns desconeguts li van robar el retrovisor. En la mateixa jornada, però al carrer Portal Nou, uns lladres van robar els altaveus i la tapa de potència d'un Citroën Saxo, tot per valor de 200 euros.

El dia 22 de maig i al carrer Mossèn Martí, la propietària d'un Volkswagen Golf va trobar el seu vehicle amb danys al retrovisor, ratllades a les portes i en un aleró. L'endemà al passeig de l'Estació uns desconeguts van produir danys considerables a una furgoneta de la marca Fiat. Els autors van fer-li ratllades a tota la xapa.

Troben un cotxe robat

La policia local va localitzar el dia 19 de maig al carrer Vapor de Maó un vehicle Citroën Jumper que havia estat robat a Constantí. El propietari, un veí de Tarragona, havia denunciat la desaparició del cotxe el dia 12 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.