Successos

Troben el cos d'un home en bosses de plàstic en un camí forestal de l'Anoia

Els Mossos d'Esquadra van localitzar ahir al migdia el cadàver d'un home de mitjana edat –d'entre trenta i quaranta anys– a l'interior de diverses bosses de plàstic en un camí forestal situat a prop de la carretera N-II, al pas per la població d'Òdena (Anoia). El cadàver de la víctima presentava signes evidents de gran «violència», segons van confirmar ahir diverses fonts policials, que van assegurar que encara no s'ha pogut identificar la víctima, que podria haver estat assassinat feia uns dies. Les gestions del cas han quedat a càrrec de l'àrea territorial d'investigació de la regió policial central dels Mossos d'Esquadra, que està investigant totes les circumstàncies dels fets i els possibles mòbils del crim. De moment es mantenen totes les hipòtesis obertes, tot i que el lloc on es va localitzar el cadàver i la violència que va utilitzar l'assassí –sembla que el cos estava esquarterat– fa pensar que l'autor del crim i la víctima es coneixien i que la mort s'hauria produït en algun altre punt de Catalunya, probablement en una comarca propera a l'Anoia. Posteriorment l'assassí hauria guardat el cos de la víctima en diverses bosses de plàstic i l'hauria traslladat en un cotxe fins al camí forestal dels voltants de la carretera N-II a Òdena, on va abandonar el cadàver fins que ahir el migdia va ser localitzat pels Mossos d'Esquadra a partir de la trucada d'un ciutadà.

L'esquarterada de Blanes

Precisament durant aquest mes de maig s'ha celebrat el judici contra José Martín Caballero Pascual, l'home acusat d'esquarterar una dona a Blanes a mitjan 2007 i llençar posteriorment el cadàver en diverses bosses d'escombraries que van anar a parar a l'abocador de Lloret de Mar. Amb aquest nou crim, ja són 32 els assassinats que hi ha hagut a Catalunya durant aquests primers mesos de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.