Successos

Admeten que van segrestar deu dies un veí de Lloret

L’Audiència de Girona ha començat a jutjar set acusats de segrestar un veí de Lloret de Mar (Selva) durant 10 dies i reclamar un rescat d’1,5 milions d’euros a la seva família. Segons afirma la fiscalia, el captiveri va començar el 12 de juny del 2017, quan els processats es van fer passar per policies i es van endur la víctima, i es va allargar fins al 22 del mateix mes, quan el van alliberar en un municipi de Toledo, on l’havien traslladat els segrestadors.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), al judici cinc dels processats van reconèixer ahir els fets i van explicar que, durant el segrest, van colpejar l’home i li van subministrar drogues per atordir-lo. Els altres dos acusats han negat la seva participació en els fets. La fiscalia sol·licita penes de fins a 25 anys i 9 mesos de presó.

El 2017 una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la policia espanyola va detenir cinc persones vinculades al segrest i el 2018, tres més. El grup va demanar un rescat d’1,5 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia