Successos

successos

Atropellament mortal a les vies del tren a Torelló

La víctima és una veïna de 58 anys que va creuar amb presses per l'únic pas possible quan parlava pel mòbil

Una veïna de Torelló de 58 anys va morir ahir atropellada per un tren de rodalies quan creuava les vies per l'únic pas habilitat a dins de l'estació. Segons informació recollida pels Mossos d'Esquadra, la dona podria no haver vist el tren que se li apropava perquè parlava pel mòbil. Un testimoni recollit per l'Agència Catalana de Notícies (ACN) indica que la víctima creuava de pressa les vies per arribar a temps d'agafar el tren que estava aturat a l'altra andana. L'accident va tenir lloc a tres quarts i mig d'onze del matí quan la dona travessava les vies per l'únic pas habilitat a l'interior de l'estació, un pas renovat recentment amb paviment antilliscant de cautxú. L'atropellament va obligar a interrompre la circulació de trens de la línia R3 de rodalies de Catalunya des de les onze del matí fins a mig quart de dues del migdia per la intervenció dels bombers, els agents dels Mossos d'Esquadra i els serveis forenses encarregats de l'aixecament del cadàver.

Al costat de l'estació de trens de Torelló hi ha un pas subterrani que travessa les vies per sota però s'ha de sortir de la instal·lació per utilitzar-lo i no s'hi pot accedir des de les andanes perquè és extern i està separat per una tanca. Segons l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), el 14 de juliol passat es va aprovar la posada a licitació per construir un pas subterrani amb ascensors en aquesta estació en un projecte que també inclou la prolongació de les andanes per adaptar-les a les característiques de tots els trens que presten el servei a la línia entre Barcelona i Puigcerdà a través de Vic i Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.