Successos

Crema a Palafrugell un centre d’antiguitats

No hi va haver víctimes i els bombers van aconseguir extingir les flames

Un incendi va cremar la matinada de dijous a divendres l’Antic Oliver, un centre d’antiguitats situat a l’entrada de Palafrugell, al marge de migdia de l’avinguda Espanya. El foc es va declarar pels volts de tres quarts de deu de la nit de dijous per causes que ahir encara s’estaven investigant.

Les flames van afectar el centre d’antiguitats, a més de cremar un cotxe i un cobert propers. Es tracta d’un negoci situat just davant del Mas Oliver, a prop del Club de Tennis, i en una zona pendent de ser expropiada parcialment i reurbanitzada dins del projecte de desdoblament de l’eix viari.

Els Bombers de la Generalitat van desplaçar fins a la zona set dotacions per poder controlar i apagar l’incendi, que era visible des de diversos punts de la ciutat. El foc, malgrat la virulència, no va deixar ferits i els bombers van decidir allargar les tasques d’inspecció i revisió durant la jornada d’ahir.

Precedent proper

Fa poc més de cinc anys, el gener del 2017, un altre incendi ja va cremar un centre de jardineria situat a 100 metres escassos del negoci d’ahir. Aquell cop, però, les flames es van declarar de matinada, pels volts de les set del matí, i la investigació posterior dels bombers i els Mossos d’Esquadra va trobar la connexió d’un sospitós que hi hauria calat foc de manera intencionada, per l’enfrontament que mantenia amb la propietat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia