Successos

Jutgen un acusat d’apunyalar la companya de pis

Segons l’acusació, el veí de Palamós va clavar-li trenta punyalades

L’Audiència de Girona va començar a jutjar ahir un home acusat d’apunyalar la companya de pis a Palamós durant el primer estat d’alarma. Els fets van passar la nit del 10 de juny del 2020. Segons va relatar la víctima, el processat es va enfadar quan li va retreure que no hagués netejat el bol d’amanida del sopar i, quan li va dir que el denunciaria perquè volia baixar al carrer en ple confinament, li va donar un cop de puny a l’estómac i la va començar a apunyalar. Li va clavar fins a una trentena de ganivetades. L’acusat declara avui. El fiscal li sol·licita 9 anys de presó i l’acusació particular, 16 per temptativa d’assassinat. La defensa demana una condemna de 2 anys. L’acusat, que té 31 anys, està en presó preventiva des que ell mateix es va entregar pels fets als Mossos d’Esquadra.

La fiscalia l’acusa d’un delicte d’assassinat en grau de temptativa. L’acusació pública li aprecia una atenuant d’alteració psíquica i demana 9 anys de presó, 10 anys de llibertat vigilada i que no es pugi acostar a menys de 500 metres de la víctima durant 12 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia