Punt divers

Detenen a Lleida una dona i el seu fill menor per vendre haixix i marihuana

Una dona veïna de Lleida, Montserrat P.R. de 41 anys, i el seu fill menor d'edat van ser detinguts ahir dimarts a la tarda acusats d'un delicte contra la salut pública per vendre haixix i marihuana des del seu pis situat al carrer del Parc.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la droga era venuda en petites quantitats per al consum propi majoritàriament a menors d'edat. En el moment de la detenció, la dona portava a sobre 100 grams d'haixix i 190 euros en moneda fraccionada i posteriorment els agents van trobar al domicili diverses peces de haixix que sumaven un total de 200 grams, 300 grams més de marihuana, 1.500 euros en moneda fraccionada i diversos estris per preparar la droga com paper de plata o ganivets.

Segons els Mossos d'Esquadres la droga que es va decomissar al pis té un valor total de 1.900 euros. Així mateix, han informat que la detenció de la mare i el seu fill s'ha pogut portar a terme gràcies a una investigació iniciada al mes de juliol quan diversos dispositius van detectar la compravenda de substàncies il·legals.

El menor d'edat ha quedat en llibertat sota custodia d'uns familiars després de declarar davant els Mossos d'Esquadra i la seva mare, que comptava amb antecedents policials relacionats amb el mateix tipus de delicte, passarà en les properes hores a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.