Successos

Els Mossos investiguen la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar

Les primeres hipòtesis apunten que un home hauria matat la dona i la seva filla i després s’ha suïcidat

Ja són sis els feminicidis comesos a Catalunya aquest 2022

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona investiga la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva). Els Mossos han rebut l’avís cap a dos quarts de quatre de la tarda. Segons fonts properes al cas, ha estat un fill de la dona que estava fora del país qui ha alertat que intentava contactar amb la dona però no obtenia resposta. En un primer moment, la Policia Local de Lloret s’ha traslladat fins la casa per fer les comprovacions. Un cop al domicili, però, han localitzat els cossos sense vida i han alertat els investigadors de la DIC, que s’han fet càrrec del cas. Les primeres hipòtesis apunten que l’home, de 55 anys, hauria matat la mare de 53 i filla de 16 anys i després s’ha suïcidat penjant-se al jardí. Els cossos de les dones els han localitzat a dins de la casa amb signes evidents de violència i els Mossos investiguen si un ganivet i una destral situats al lloc podrien ser les armes del crim. Els Mossos han obert una investigació. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els investigadors dels Mossos, policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l’escena del crim. Cap a dos quarts de nou del vespre han arribat els furgons funeraris per fer l’aixecament dels cadàvers.

Els veïns afirmen que la família, d’origen rus, passava períodes a la casa, que no havien sentit mai conflictes -tampoc en les darreres hores- i que no tenien massa relació amb els habitants del carrer.

La conselleria d’Igualtat i Feminismes va demanar privacitat per a la família i entorn “en aquests moments tan tristos”. “Estem fent seguiment d’aquest presumpte doble feminicidi a Lloret de Mar i acompanyem l’ajuntament”, destaquen en una piulada a les xarxes socials. “Tristesa i ràbia immenses de saber-nos dues menys” és la piulada de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge que envia el seu escalf a la família de les víctimes. Amb el de Lloret de Mar ja són sis els feminicidis comesos a Catalunya en el que portem d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia