Successos

Una connexió en directe per televisió enxampa un lladre robant una bossa en una platja de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha pogut identificar l’autor que va captar aquest dissabte un equip de TVE

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat i denunciat aquest diumenge un home que aquest dissabte va robar la bossa a un banyista en una platja de Barcelona i que va ser gravat per un equip de televisió que en aquell moment estava entrevistant un turista, en un vídeo que s’ha fet viral i que finalment ha ajudat a trobar el lladre.

El furt es va cometre a la platja de Sant Miquel, quan un home va aprofitar que un banyista va deixar la bossa, de color negre, a la sorra i va abandonar un moment el lloc, per sostreure-li les pertinences i anar-se’n ràpidament.

L’escena va ser enregistrada per un equip de TVE que estava entrevistant un turista, que assegurava: “Barcelona m’encanta, la platja és molt bonica, l’aigua està neta i freda”, mentre en segon pla es veia com el lladre, vestit amb roba fosca i gorra, recollia la bossa del banyista i se n’anava del lloc passant just al costat de la càmera.

Immediatament després, el banyista tornava al lloc i s’adonava que li acabaven de robar la bossa: “algú l’ha vist? Si us plau, la bossa...”, va cridar desesperat, i una noia que anava amb una taula de surf li comentava: “ho estan gravant”, segons es pot veure al vídeo.

Mentrestant, el turista seguia amb la seva entrevista i destacava, aliè al que havia passat al darrere seu, que de Barcelona li agrada la platja, el bon temps, el menjar i el barri gòtic.

De fet, el vídeo no es va arribar a emetre a la televisió, encara que quan els periodistes de TVE van comprovar que de fons es veia el furt -cosa que no va detectar l’equip que estava gravant l’entrevista-, van enviar una còpia als Mossos d’Esquadra .

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, gràcies al vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes socials, i a la denúncia de la víctima, aquest diumenge han pogut identificar i denunciar l’autor del furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia