Successos

61 morts en enfonsament de vaixell amb immigrants a la costa siriana

L’Observatori Sirià de Drets Humans ha estimat que el nombre de persones que segueixen desaparegudes és d’almenys setanta

Almenys 61 persones han mort i 19 més han estat rescatades amb vida després que una barcassa amb més d’un centenar d’immigrants a bord s’enfonsés davant de les costes de Tartús, a Síria, ha dit a Efe el ministre de Transport libanès , Ali Hamie.

“D’acord amb alguns dels supervivents, la barcassa portava més de cent persones, i moltes de les víctimes no portaven cap mena de documentació a sobre”, ha assegurat Hamie, que ha afegit que el seu departament està en contacte continu amb les autoritats sirianes.

Per part seva, l’Observatori Sirià de Drets Humans ha elevat la xifra de morts a 62, la majoria de nacionalitat siriana, libanesa i palestina, i ha estimat que el nombre de persones que segueixen desaparegudes és d’almenys 70, segons un comunicat.

Alguns dels supervivents han confirmat a l’ONG que la barcassa, que va salpar de la localitat libanesa de Trípoli, transportava més de 150 persones que tenien la intenció d’arribar a Itàlia, Xipre o altres països europeus.

El 23 d’abril passat es va enfonsar una altra embarcació carregada de migrants desesperats per deixar enrere la greu crisi econòmica del Líban, i els equips de rescat van poder salvar amb vida unes 45 persones i recuperar almenys una desena de cadàvers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia