Successos

Estat espanyol

Un alumne apunyala un altre per l’esquena en un institut de Múrcia

El menor, de 14 anys, ha patit dues ferides, una d’elles profunda, i es troba “estable, dins de la gravetat”

L’agressor ha fugit després de l’atac i el busquen la Policia i la Guàrdia Civil

Un menor de 14 anys ha apunyalat per l’esquena aquest dilluns un company de classe, que ha resultat ferit greu, a l’institut Alfonso Escámez de la localitat murciana d’Águilas.

L’alumne ha estat atacat per l’esquena i ha patit dues ferides al tòrax, una d’elles profunda. Després de ser estabilitzat l’han portat conscient a l’hospital de Lorca.

Segons ha informat a EFE l’alcaldessa de la població, Mari Carmen Moreno, el menor agredit es troba “estable, dins de la gravetat” i ha estat traslladat en ambulància a l’hospital Rafael Méndez de la veïna ciutat de Lorca.

El seu agressor ha fugit de classe després de l’atac i el busquen la Policia i la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació. Les causes de l’agressió no han transcendit.

Després dels fets diverses trucades procedents de l’institut han alertat el 112 de l’ocorregut i s’ha mobilitzat personal sanitari i agents dels cossos de seguretat.

Aquesta és la segona agressió amb arma blanca registrada aquest any en entorns escolars de la Regió de Múrcia. Al col·legi Nelva de la capital un alumne va atacar amb un punxó un professor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia