Successos

Desallotgen la seu de la Seguretat Social de Girona per la presència d’una caixa sospitosa

La falsa alarma ha mobilitzat efectius de la Policia Municipal i dels Bombers, que s’han endut el contenidor

La Policia Municipal ha desallotjat aquest migdia l’edifici de la Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social, situat al carrer Santa Eugènia per la presència d’una caixa negra amb una etiqueta que posava “material perillós”. L’avís ha tingut lloc a les 14:20 hores, quan el director de la seu ha fet desallotjar l’edifici i ha avisat als TEDAX. 

Després d'inspeccionar el contenidor, els  agents han comprovat que es tractava d'una falsa alarma i no contenia cap explosiu. Com que hi havia la sospita que el contenidor pogués haver contingut residus sanitaris, però, els Bombers han decidit retirar-lo amb precaució. 

er això, s'han vestit amb equips especials, han desinfectat el recipient i l'han aïllat amb bosses. Mentre han durat totes aquestes tasques, aquest tram del carrer Santa Eugènia s'ha tallat del tot al trànsit, i també s'ha establert un perímetre de seguretat a la zona. 

Cap a quarts de cinc, després que els Bombers retiressin el contenidor, s'han tret les cintes i s'ha tornat a reobrir el carrer al trànsit. Fins al lloc s’hi han desplaçat efectius de la Policia Municipal, patrulles dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia