Successos

Detenen a Olot un lladre per robar amb violència a dues dones d’edat avançada quan els demanava diners

Els agafava el moneder quan el treien per ajudar-lo

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 50 anys per robar amb violència dues dones d’edat avançada a Olot. Els fets es remunten a l’1 de febrer quan la Policia Local va rebre la denúncia d’una dona que manifestava haver estat víctima d’un robatori violent al carrer. Al migdia, quan la dona entrava al portar del seu bloc de pisos de l’avinguda Veneçuela, un home li va demanar diners per menjar. Quan l’anciana ve treure el moneder, l’home li va agafar amb violència fins gairebé fer-la caure a terra. Li va robar els diners en efectiu que portava i va marxar corrents cap al Parc Nou. La víctima no va patir lesions. L’endemà, els mossos van saber d’un altre robatori violent amb el mateix ’modus operandi’.

Pels volts de les cinc de la tarda un home va demanar diners a una senyora octogenària i després de forçar-li el moneder la va fer caure a terra sense provocar-li lesions. El lladre també va fugir a peu.

La unitat d’investigació de la comissaria d’Olot es va fer càrrec de la investigació, que va concloure amb la detenció del presumpte autor divendres a Olot. Li atribueixen dos delictes de robatori amb violència i intimidació

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 4 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia