Successos

Persecució de tres lladres pel polígon de Domeny

Els Mossos els detenen per ser sospitosos de robar el cafè que portava un camió

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres als que van sorprendre mentre, presumptament, estaven robant cafè d’un camió estacionat davant la fàbrica Nestlé de Girona. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte. Abans de ser enxampats, els lladres i els agents van protagonitzar una persecució pel polígon de Domeny, segons l'ACN.

Els detinguts, que tenen entre 20 i 30 anys i ja acumulen antecedents per fets similars, van trencar el precinte del remolc i van començar a carregar caixes de cafè a dins d’una furgoneta. Quan ja n’havien agafades més de 250, els lladres van veure arribar els Mossos i van intentar fugir a tota velocitat. Havien tapat les plaques de matrícula amb cinta adhesiva per evitar que se’ls identifiqués. Mentre els perseguien, un cotxe patrulla que va intentar barrar-los el pas va haver d’esquivar la furgoneta per evitar que xoqués contra ells.

Finalment els Mossos els van poder detenir poc després, quan circulaven pel carrer Bescanó. A dins la furgoneta, hi portaven 263 capses de cafè. Els presumptes lladres, dos joves de 20 anys i un altre de 30, ja tenen antecedents per fets similars. Ara estan acusats de furt, desobediència a agents de l’autoritat i conducció temerària. Després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia