Successos

successos

Dos detinguts per intentar robar 8.000 lliures esterlines a Girona

La parella utilitzava crema hidratant amb mostassa per tacar i enganyar les víctimes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 55 anys i una dona de 49 per intentar robar 8.000 lliures esterlines (que equivalen a uns 9.080 euros) a la plaça Marquès de Camps de Girona. Segons informa l’ACN, els fets van passar poc abans de les onze del matí d’aquest dilluns, quan un home sortia d’una sucursal bancària amb els diners i va anar al cotxe on els va guardar dins d’una gavardina. Mentre estava al cotxe, una dona se li va acostar i li va dir que un ocell li havia tacat els pantalons. A més, també li va dir que li havien caigut diners al terra i en comprovar-ho, l’home va veure que hi havia un bitllet de 5 euros al terra. Mentrestant, però, va adonar-se que un home tenia mig cos dins del seu cotxe i estava agafant els diners.

Els dos lladres van fugir corrent, però gràcies a la gent que hi havia per la zona la víctima va poder aturar-los i recuperar els diners. En aquell moment, hi havia una patrulla sense uniforme que passejava per la zona i va detenir la parella per un furt en grau de temptativa. A més, se’ls va intervenir un recipient amb crema hidratant barrejada amb mostassa que feien servir per tacar i enganyar les víctimes. Els detinguts, que tenien antecedents, ja han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia