Successos

Presó per a un detingut a Terrassa per violar una noia després de drogar-la en un local

L’home hauria posat la substància en la beguda de la jove quan estava en un local de copes

Un segon home ha estat detingut i posat en llibertat a l’espera de determinar la seva implicació

El jutge ha dictat aquest dissabte presó provisional, comunicada i sense fiança, per a un detingut a Terrassa per una agressió sexual a una jove a la qual presumptament va posar una substància a la beguda en un local i posteriorment va violar en un domicili. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que el detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’Instrucció número 3 de Terrassa, en funcions de guàrdia, que n’ha decretat l’ingrés a la presó i ha obert una causa per un presumpte delicte d’agressió sexual.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes per aquests fets, que van començar a un local de la zona d’oci nocturn de Terrassa. Hi ha un segon home detingut, segons han informat a EFE fonts policials, que ha quedat en llibertat després de prestar declaració a la comissaria dels Mossos en espera d’una eventual citació del jutge.

Els fets van passar dissabte passat de matinada, quan la jove, major d’edat, es trobava de festa en una zona de locals de copes de Terrassa i presumptament algú li va posar una substància en la beguda, cosa que li va provocar un estat de semiinconsciència. Posteriorment, la víctima de la submissió química va ser agredida sexualment a l’interior d’un domicili. En la seva denúncia, la noia sosté que no es va tractar d’una violació grupal, i ara s’haurà de determinar si un dels detinguts la va agredir sexualment i l’altre no ho va evitar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia