Successos

Desmantellen un punt de venda de droga en un pis de Badalona que funcionava les 24 hores

L’immoble generava un volum de venda per un valor d’uns 40.000 euros setmanals

La venda de cocaïna i crac es feia en petites dosis per ser consumides al moment

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de droga situat en un pis de Badalona que funcionava les 24 hores del dia. Segons ha informat la policia, a l’immoble es venia cada setmana substàncies estupefaents per un valor uns 40.000 euros setmanals. La venda es feia en petites dosis per ser consumides al moment. Durant l’operació policial, que es va dur a terme el dijous 18 de maig sota la tutela del Jutjat de Badalona, es va detenir un home de divuit anys que feia de venedor i es van intervenir 244 paperines de cocaïna i crac, que pesaven uns 127 grams, i 1.335 euros fraccionats. Els agents van poder recuperar bona part de la droga que el detingut havia tirat al desguàs d’una de les habitacions per desfer-se’n.

La unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra ha pogut acreditar que el pis funcionava nit i dia i que la majoria dels compradors que accedien al bloc en sortien al cap de pocs segons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia