Successos

Detenen un home per robar dos dies seguits a l’antic Ajuntament de Vilatenim

L’arrestat té múltiples antecedents

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el 24 de maig un home de 37 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

Concretament, la nit del 4 al 5 de maig va entrar al Centre Municipal de l’antic Ajuntament de Vilatenim forçant una porta. El lladre va sostreure nou ordinadors portàtils i un altaveu de grans dimensions. L’endemà a la nit, els agents també van saber que s’havia tornat a accedir a les mateixes dependències, aquesta vegada a través de la porta d’un pati interior -el dia anterior s’havia endut claus que obren part de les dependències de l’edifici. Aquest cop, l’autor va robar diners d’una petita caixa, un televisor, un ordinador portàtil, un trepant i eines diverses.

Després d’analitzar tots els indicis, els mossos van poder identificar i detenir l’autor d’ambdós fets, a qui li consten múltiples antecedents. El mateix dia 24 de maig a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres qui en va decretar el seu ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia