Successos

Desmantellen un local amb 800 plantes de marihuana en ple districte de l’Eixample

Una operació conjunta entre Mossos i Guàrdia ha acabat amb aquest negoci il·legal del barri barceloní de la Sagrada Família

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat una local amb més de 800 plantes de marihuana situat en ple districte de l’Eixample, concretament, al carrer Lepant, al barri de la Sagrada Família. En una operació conjunta entre els dos cossos policials, han pogut fer el decomís de les plantes de cànnabis, han inutilitzat la infraestructura elèctrica i altres elements de la plantació i han precintat la nau epicentre d’aquest negoci il·legal.

Segons han informat els Mossos, en el moment de la intervenció no hi havia ningú a dins de el local i de moment no s’ha detingut ningú.

Paral·lelament, les dues policies també han desmantellat un punt de venda de drogues al districte de Sant Martí, del qual tenien constància de moltes queixes veïnals per molèsties, incivisme i degradació de l’entorn. Aquesta operació ha acabat amb dos detinguts i diverses quantitats de cocaïna, MDMA i d’èxtasi requisades, a més de diners en efectiu i estris per la confecció de les drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia