Successos

Un home mor atropellat pel tramvia a tocar del Parc del Fòrum de Barcelona

Els fets es van produir ahir minuts després de les onze de la nit coincidint amb la celebració de la primera jornada del festival Primavera Sound

Un vianant ha mort després de ser atropellat pel Trambesòs a l’alçada del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Segona apunta la Guàrdia Urbana, l’avís es va rebre poc abans d’un quart de dotze de la nit d’ahir dimecres, després que finalitzés l’actuació de The Pet Shop Boys que se celebrava al Parc del Fòrum amb motiu de la primera jornada de concerts del Primavera Sound. Patrulles de la Guàrdia Urbana, vehicles de Bombers i dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques es van desplaçar al lloc dels fets. La víctima és un home escocès de 57 anys. Anava acompanyat d’una altra persona que va haver de ser rebre atenció psicològica. L’accident va obligar a aturar el servei del tramvia.

Segons informa la Guàrdia Urbana, es tracta de la novena víctima mortal per accident de trànsit a Barcelona aquest any. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat ha obert una investigació sobre l’accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia