Successos

Surt en llibertat provisional el cineasta Martí Guarch, acusat d’agredir sexualment una menor

El tribunal imposa al director una fiança de 25.000 euros i la prohibició d’acostar-se a la víctima

El cineasta Martí Guarch, acusat d’agredir sexualment d’una nena de 12 anys, ha sortit de la presó en llibertat provisional. L’Audiència de Tarragona ha estimat parcialment el recurs d’apel·lació interposat per Guarch, que ha estat privat de llibertat des del març per la presumpta agressió sexual continuada durant dos anys a una nena, des dels 12 fins als 14 anys. Per poder sortir, la magistrada li ha imposat una fiança de 25.000 euros, que ja ha abonat, i l’obligació de comparèixer cada quinze dies als jutjats, com a mesures cautelars. Alhora, el tribunal també li ha prohibit que visqui en el mateix municipi de la víctima, Alcover. Tampoc se li permet acostar-se a la seva presumpta víctima a menys de 500 metres com a mínim durant un any.

La magistrada ha permès que abandoni la presó, malgrat els indicis clars que hi ha detectat de la comissió del delicte contra una nena que feia d’actriu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia