Successos

Comença el judici als dos acusats d’assassinat a Roses

Amb el jurat escollit, ja ha començat el judici als dos acusats de l’assassinat de l’home trobat al maleter del seu cotxe a Roses.

El judici als dos acusats ha començat a l’Audiència de Girona amb la tria del jurat popular. Un d’ells ja va complir condemna per matar un jove. El fiscal sol·licita fins a vint-i-set anys i mig de presó.

D’altra banda, segons l’acusació, els acusats i la víctima convivien en una casa ocupada. Els dos processats es van posar d’acord per posar fi a la vida de la víctima entre el 2 i el 12 d’abril.

El fiscal exposa que “per executar amb èxit el pla, van esperar que estigués adormit, distret o tombat en un dels matalassos que havien situat el menjador”, i sosté que van atacar a la víctima ”amb virulència i a traïció”, utilitzant un ganivet de cuina i una arma similar a una destral o matxet. El fiscal continua relatant i explica que , després de causar-li la mort, els acusats van embolicar el cos de la víctima amb objectes que hi havia a la casa i posteriorment van conduir fins al carrer Bernat Metge, on van abandonar el vehicle amb el cadàver a l’interior.

El germà de la víctima, preocupat per no poder posar-se en contacte amb ell, va acabar localitzant el vehicle i el cos cap a les 22.40 hores del 12 d’abril. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos es va fer càrrec del cas i va acabar localitzant als dos sospitosos que havien fugit.

Així doncs, el fiscal Enrique Barata sol·licita 27 anys i mig de presó. L’acusació particular, en nom de la família de la víctima, eleva la petició a 30 anys de presó. L’altre acusat afronta 22 anys de presó. L’acusació també demana que s’expulsi del país als dos acusats, en cas de condemna, amb la prohibició de tornar durant 10 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia