Successos

Ingressa a presó l’autor de l’incendi en un solar de la zona oest de Figueres

La Guàrdia Urbana ha detingut a un home de 57 anys com a presumpte autor d’un incendi en un solar situat entre els carrers Ramon y Cajal, Jordi Cuffi Casellas i Ramon Mandri de Figueres, que va requerir la intervenció de dotacions de bombers, es va produir el passat 20 d’agost a les 14:00 hores. Les característiques del foc van fer sospitar a la Guàrdia Urbana que podia haver estat provocat, motiu pel qual es van consultar les imatges del sistema de videovigilància, que van mostrar com una persona s’acostava al marge del solar i que després d’intentar-ho en dues ocasions amb un encenedor li acabava calant foc.

Gràcies a aquestes imatges els agents van poder identificar al suposat autor dels fets, procedint a la detenció de qui ha resultat ser un home resident a Figueres. No es descarta la seva participació en tres incendis més ocorreguts en el sector durant la setmana passada. El detingut, que va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, va passar ahir a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia