Punt divers

La Societat Gastronòmica del Pirineu divulga la matança del porc com un element 'tradicional' de la cuina pirinenca de la Cerdanya

ALT PIRINEU I ARAN

Cal General de Ger ha acollit un any més la matança del porc que organitza la Societat Gastronòmica del Pirineu dins del seu programa de divulgació de tradicions que tenen a veure amb la cuina pirinenca de la Cerdanya. Enguany hi ha hagut una cinquantena de persones que han participat a la matança i en l'elaboració dels productes i embotits del porc. A primera hora del matí d'aquest dilluns s'ha fet el sacrifici de l'animal i durant el matí s'ha anat esquarterant i tallant per després picar la carn i el llard que van pels embotits tals com llonganissa, fuet, bull blanc i negre, pa de fetge i botifarra blanca i negra i els pernils.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.