Successos

Tres detinguts i prop de 28 quilos de cabdells de marihuana en una casa ocupada

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de 32, 42 i 45 anys que tenien una plantació de marihuana a Blanes, segons informa l’Acn. A principis de febrer, els agents van tenir coneixement que en una casa ocupada de la urbanització Creu de Lloret s’hi estava cultivant marihuana. Després de fer les investigacions pertinents, el passat 1 de març es va fer una entrada i registre a l’habitatge amb l’ordre judicial pertinent. Un cop a dins, els policies es van trobar els tres responsables de la plantació, a més de 27,7 quilos de cabdells de marihuana. Durant l’escorcoll, els Mossos també van intervenir una arma de foc, propietat d’un dels arrestats. A més, els agents es van emportar de la casa tot el material necessari per fer créixer la plantació de marihuana. En concret, es van emportar 50 làmpades, tres aparells d’aire condicionat, 32 ventiladors, tres extractors d’aire i una dotzena de plafons amb llum led.

Per tot plegat, es va detenir els tres homes per un delicte contra la salut pública i a un d’ells per tinença il·lícita d’armes.

Els detinguts han passat a disposició del jutjat de guàrdia, afegeix l’Acn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia