Successos

Condemnat l’acusat d’empassar-se cocaïna i haixix durant un vis a vis

L’Audiència de Girona ha condemnat l’acusat de fer de ‘mula’ i introduir droga a la presó del Puig de les Basses aprofitant un vis a vis. La sentència, segueix informant l’Acn, considera provat que el processat, que complia condemna al centre penitenciari de Figueres, va aprofitar una trobada íntima del 23 de setembre del 2017 per empassar-se embolcalls amb cocaïna i haixix. Després del vis a vis, i davant les sospites que tenien els funcionaris de presons, li van fer una radiografia i van localitzar sis paquets que contenien la droga. En total s’havia empassat 60,18 grams d’haixix amb una riquesa del 15,1% i 0,68 grams de cocaïna d’una riquesa del 77%. L’haixix hauria tingut un valor al mercat il·lícit de 352,65 euros i la cocaïna de 55,02 euros.

L’acusat s’enfrontava a 5 anys de presó. L’Audiència li imposa una pena d’1 any i mig perquè li aprecia atenuants de drogoaddicció i de dilacions indegudes, pel temps que el cas ha trigat en arribar a judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia