Successos

successos

Mor un menor en llançar-se a un gorg per banyar-se a Sant Fruitós de Bages

Els amics han donat l’avís en veure que no sortia de l’aigua i s’ha activat el dispositiu de recerca

Els Bombers han localitzat el cos sense vida del menor, d’entre 14 i 15 anys, que s’havia llançat a un gorg per banyar-se a Sant Fruitós de Bages conegut com Els Tres Salts. L’avís s’ha rebut aquest divendres a les 11.20 h. i l’han donat els mateixos amics del noi en veure que no sortia de l’aigua. Aquest divendres no hi havia classes i el grup d’amics ha anat al gorg a banyar-se.

Segons informa Bombers, fins al lloc s’han desplaçat nou dotacions, amb un total de 20 bombers. Entre les dotacions hi havia dos vehicles de comandament, dos vehicles lleugers, un furgó de salvaments, dues autobombes, el furgó de rescat aquàtic i l’helicòpter polivalent, que ha helitransportat la unitat del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic.

En veure que baixava força corrent d’aigua, s’ha decidit fer una recerca intensiva amb els submarinistes del GRAE Subaquàtic a la zona, on hi havia fins a cinc metres de profunditat, i també han fet recerca a la zona superficial de la làmina d’aigua amb perxes. A les 12.30 h. els Bombers han localitzat el cos del noi i, malgrat les maniobres de reanimació, no han pogut fer res per salvar-li la vida. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat l’equip de psicòlegs per assistir amics i familiars.

El Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers ha activat el suport psicològic per als professionals que han treballat en el rescat. A més a més, el SEM ha activat tres unitats, els Mossos d’Esquadra tres més i s’ha obert una investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia