Successos

Absolt l’acusat que s’enfrontava a 16 anys de presó per violar dos nois a Porqueres

L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 16 anys de presó acusat de violar dos nois a Porqueres la matinada del 16 d’octubre del 2021, segons informa l’Acn. La fiscalia i les acusacions sostenien que el processat i les víctimes, un d’ells amb una discapacitat del 45%, van coincidir en un bar i que, successivament, va aconseguir que sortissin a l’exterior amb una excusa. Un cop allà, segons les acusacions, hauria abusat d’ells. Al judici, l’acusat va al·legar sexe “totalment consentit” amb un dels denunciants i va dir que l’altre s’ho havia inventat. La sentència conclou que els presumptes abusos a una de les víctimes “no s’ha acreditat” i que tampoc hi ha proves que avalin que les relacions amb l’altre fossin “sense consentiment”, segons relata l’Acn

Al final del judici, les acusacions van sol·licitar per a l’acusat una condemna de 16 anys de presó i multa de 600 euros per dos delictes d’abús sexual amb penetració, un comès contra una víctima especialment vulnerable, i un delicte lleu d’amenaces. La defensa, encapçalada per la lletrada Natàlia Frigola, demanava l’absolució. La lletrada va argumentar que no hi havia proves que acreditessin els fets, assenyalen les mateixes fonts.

La sentència de la secció tercera de l’Audiència de Girona, de la que ha estat ponent el magistrat Juan Mora Lucas, dona la raó a la defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia