Successos

palafrugell

Un incendi afecta la façana d’un bloc d’habitatges al barri de la Sauleda

Un incendi provocat per causes desconegudes ha afectat principalment la façana d’un bloc d’habitatges al barri de la Sauleda de Palafrugell. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 11.26 hores i han activat 7 dotacions que s'han desplaçat fins al lloc dels fets. En arribar, han comprovat que les flames havien afectat l’envà pluvial de la cara sud del bloc, situat al número 23 del carrer Mas Gras. L’incendi també havia afectat la cara nord, però allà s’ha apagat per si sol.

La forta tramuntana ha fet progressar les flames amb rapidesa i el fum que ha generat ha estat visible des d'altres punts de la població. El bloc ha estat desallotjat, però cap persona ha quedat afectada i tampoc no consten danys materials. A les 11.42 hores l’incendi s’ha donat per extingit. Els bombers han procedit a fer tasques de ventilació en un dels baixos, que havia quedat ple de fum, i a remullar algun punt calent que encara queda, així com focus secundaris en el solar adjacent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia