Successos

VILABERTRAN

El detenen per transportar drogues després de tenir un accident

Els Mossos d’Esquadra d van detenir a Vilabertran un home de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Els fets van tenir lloc de matinada quan els agents van rebre un avís d’assistència en un accident dins d’aquesta població.

Cap a tres quarts d’una de la nit, els agents van localitzar el vehicle amb la part davantera abonyegada i el maleter obert i que havia col·lidit contra la façana d’un habitatge i havia causat diversos danys. En el lloc dels fets, els agents van veure el conductor amagat darrere d’un segon vehicle estacionat a dos metres del que s’havia accidentat. La policia va notar una forta olor de marihuana i va veure que l’home tenia al seu costat una bossa d’esport i bosses d’escombraries.

Concretament es tractava d’ una bossa d’esport amb 329 tauletes, presumptament d’haixix, de més de 34 quilograms i tres bosses d’escombraries amb 24 quilograms de cabdells de marihuana envasada al buit. L’home caminava lent, titubejant, tenia la parla pastosa i els ulls vidriosos. En fer les proves de detecció d’alcohol i de substàncies estupefaents va donar positiu en les dues. En la taxa d’alcoholèmia, concretament, va donar 0,50 mg/l, i a més, positiu en opiacis.

Davant d’aquests fets, els mossos van detenir l’home per un presumpte delicte contra la salut pública i per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i van intervenir la droga.

El valor de les dues substàncies intervingudes en el mercat il·lícit és de 65.649,37 euros, l’haixix, i de 44.689,79 euros, la marihuana. El detingut, que tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia