Successos

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Els Mossos detenen un home per cometre tres robatoris amb força

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 25 d’abril un home de 23 anys per dos delictes de robatori amb força a l’interior d’un establiment i un robatori amb força a l’interior d’un habitatge. Gràcies a la investigació dels Mossos, es va detenir a Roses l’autor dels tres robatoris, tots comesos a Castelló d’Empúries.

El primer dels fets va tenir lloc el 14 de novembre de l’any passat, quan el propietari d’un restaurant va denunciar que aquella nit li havien entrat a robar a l’establiment forçant una porta que dona a la cuina del local. Un cop a dins li van sostreure diners en efectiu de diverses estances.

El segon robatori va tenir lloc el 18 d’abril, quan la propietària d’una estètica va denunciar que havien entrat a robar al seu negoci i li havien sostret diners i un telèfon mòbil. En aquesta ocasió el lladre havia forçat la porta principal trencant el vidre amb una pedra.

El darrer dels fets va tenir lloc aquest dimecres 24 d’abril, quan la propietària d’un domicili de segona residència situat a Empuriabrava denunciava als Mossos que li havien entrat a robar. Per accedir-hi l’autor hauria forçat la porta posterior provocant danys i un cop a dins va aprofitar per sostreure electrodomèstics i altres objectes de la casa.

El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 26 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.