Successos

successos

Mor un excursionista en relliscar per un pendent gelat al Pedraforca

Un excursionista ha mort aquest dimecres al matí en relliscar per un pendent gelat mentre feia la cara nord del Pedraforca, al terme municipal de Saldes. Segons informa l’ACN els Bombers han rebut l’avís del succés minuts abans de les onze. Un helicòpter amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i amb un metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha adreçat fins a l’indret, acompanyat d’una dotació terrestre dels Bombers del parc de Guardiola de Berguedà.

Un cop han localitzat la víctima el metge n’ha certificat la mort. El GRAE ha traslladat els acompanyants de la persona accidentada al camp de futbol de Saldes, on han rebut suport psicològic per part dels efectius del SEM.

De la seva banda, el cos de Mossos d’Esquadra ha activat una dotació del Grup Especial d’Intervenció (GEI), un helicòpter, una patrulla de Seguretat Ciutadana i una Unitat d’Intervenció de Muntanya (UIM), que s’ha fet càrrec dels atestats i de l’aixecament del cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.