Successos

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Detingut en un control rutinari per dur mig quilo de marihuana amagada

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, va detenir l’abril passat un home que circulava amb mig quilo de marihuana amagada sota el seient del seu cotxe. Segons avança l’ACN, els fets es van produir en un control rutinari que fan els dos cossos de seguretat. Quan van aturar el vehicle, l’home es va mostrar especialment nerviós i això va aixecar les sospites dels agents. Després d’identificar-lo i demanar-li la documentació del vehicle, els policies van registrar el cotxe, davant de la conducta nerviosa de l’arrestat. Va ser aleshores quan els agents van trobar amagada sota el seient del cotxe una bossa precintada plena de marihuana.

L’home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública, tot i que va quedar en llibertat poques hores després, pendent de passar a disposició quan el jutge el cridi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia