Successos

amèrica del nord

Almenys nou morts i més de 60 ferits per l’ensorrament d’un escenari durant un míting a Mèxic

El tràgic succés ha tingut lloc durant un acte electoral del candidat presidencial de l’opositor Moviment Ciutadà, Jorge Álvarez Máynez

Almenys nou persones van morir, entre elles una criatura, i més de seixanta van resultar ferides dimecres durant un acte electoral a Monterrey, a l’estat de Nuevo León, en el qual participava el candidat presidencial de l’opositor Moviment Ciutadà, Jorge Álvarez Máynez, que va resultar il·lès. Els ferits van haver de ser hospitalitzats i el seu estat és estable, segons ha informat el governador de Nuevo León, Samuel Garcia, en un missatge publicat a la xarxa social X i recollit per la premsa local i l’agència Efe.

L’accident es va produir durant l’acte de tancament de campanya de Lorena Canavati, candidata del Moviment Ciutadà a l’alcaldia de San Pedro (Nuevo León), que se celebrava al parc El Obispo, situada als afores de la localitat. Quan els candidats s’estaven acomiadant, una forta ràfega de vent va ensorrar el sostre i va fer caure la pantalla gegant que hi havia instal·lada a l’escenari. L’estructura va caure sobre el públic que es trobava a les primeres files provocant la mort d’almenys nou persones i ferides a més de seixanta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia