Successos

GIRONA

Desavinences pel porta a porta causen una agressió a Montjuïc

Una veïna del barri de Montjuïc de Girona, de 49 anys, va denunciar dijous al vespre a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Girona una agressió per part d’un home i una dona, veïns seus, com a conseqüència d’una discussió per desavinences relacionades amb la recollida de la selectiva porta a porta.

Els fets es van produir poc després de les nou del vespre de dijous en el carrer Torre de Sant Joan de Girona i davant del domicili de l’agredida. L’incident es va generar davant del retret del suposat agressor a la seva veïna perquè li havia deixat els cubells de recollida en un espai on ell considerava que no podia deixar-los. La situació va anar pujant de to fins que, segons la dona agredida, aquest home la va agafar dels braços i la va colpejar contra la paret, mantenint-la enlairada del terra.

Quan va poder va fer una trucada d’auxili a emergències. A banda de l’home i la dona diversos testimonis van poder veure l’episodi, fins i tot algun menor. Segons va declarar als Mossos la dona contusionada, aquest veí seu la va empènyer, la va fer caure a terra dos cops i fins i tot la va arrossegar.

Va anar al lloc dels fets poc després una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Posteriorment la dona agredida va presentar denúncia a comissaria i va passar pel CAP Güell per ser atesa.

Segons el relat de l’agredida, aquesta no era la primera discussió per desavinences amb el lloc on deixava els cubells de recollida porta a porta. Les seves diferències venen de l’espai on es dipositen els cubells. Es dona la circumstància que les desavinences al barri venen en els blocs de pisos. Els fets van passar en habitatges unifamiliars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia