Successos

Una dona de 76 anys mor en precipitar-se per un penya-segat

Una dona de 76 anys ha mort en precipitar-se 18 metres per un penya-segat mentre feia el camí de ronda entre Roses i Cala Montjoi. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’una persona que havia caigut des del camí de ronda fins a l’aigua a les 11.51h, a prop de la Punta del Bergantí, i han activat una dotació del parc de Roses, una dotació de comandament i un helicòpter amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE).

En arribar a lloc, la dotació del parc de Roses ha localitzat a la víctima, l’ha pogut treure de l’aigua i ha iniciat les maniobres de reanimació. Posteriorment, els professionals sanitaris del SEM han continuat les maniobres de reanimació, fins que el metge n’ha certificat la mort.El SEM ha activat dues unitats terrestres fins al servei i els Mossos d’Esquadra, que es fan càrrec de la investigació, han activat una dotació de la policia marítima, la unitat d’investigació i 3 patrulles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia