Successos

Desmantellen una plantació de marihuana en una casa ocupada

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració de la Policia Local de Calonge, van detenir el dia 28 de maig un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La Unitat d’Investigació dels mossos d’esquadra d’aquesta comissaria van tenir coneixement que en un domicili ocupat del carrer Doctor Barraquer del municipi de Calonge hi podria haver una plantació de marihuana.

La investigació va determinar que un home i una dona serien els encarregats del cultiu i a més ocupaven la casa per viure-hi.

El dimarts 28 de maig es va dur a terme una entrada i perquisició conjuntament amb la Policia Local de la població de Calonge.

La plantació estava instal·lada en dues sales perfectament condicionades pel cultiu exclusiu d’aquesta droga.

Els agents van intervenir 476 plantes i 8,3 quilos de cabdells de marihuana secs repartits en diverses bosses així com tot el material i productes necessaris per al seu conreu.

La connexió de la llum presentava frau, ja que el consum no es registrava per la xarxa, i per tant, sense passar pel comptador. La companyia elèctrica va valorar la defraudació de l’electricitat amb 27.322 euros.

A dins la casa els policies van detenir l’home i la seva parella va quedar investigada.

El detingut, amb antecedents, va passar el 29 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Respecte a la investigada serà citada pròximament per declarar davant l’autoritat judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia