Successos

Detingut per presumpte robatori amb força a l’interior d’un domicili

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà va detenir diumenge una persona per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili.

Els fets van passar a les 21.20 h quan el cos policial bisbalenc va rebre una trucada d’un veí de la urbanització del Remei, informant que la persona autora d’un robatori amb força a l’interior de domicili, es trobava amagada en una zona boscosa de la mateixa urbanització.

La Policia Local va demanar suport del cos de Mossos d’Esquadra per intentar localitzar-lo. Va ser una patrulla d’agents de la Policia Local que el van localitzar estirat al terra de la zona, enmig de la vegetació. L’individu va mostrar una actitud desafiant envers els agents i al servei també s’hi va afegir una patrulla del cos de Mossos d’Esquadra.

Finalment, el sospitós, de nacionalitat marroquina i de 32 anys d’edat, va quedar detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. Segons ha informat la Policia Local, aquesta persona, que ha estat detinguda un total de 7 vegades per casos en aquesta línia, es podria tractar de la mateixa que durant les darreres setmanes hauria perpetrat diversos robatoris a la mateixa població, així com a diversos municipis veïns. Al seu torn, la Justícia ja l’ha alliberat amb càrrecs.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, considera “una vergonya que una persona detinguda varies vegades in fraganti els darrers dies, tant per Mossos com per la Policia Local, sigui al carrer”. El regidor afegeix que aquest tipus de situacions crea una forta alarma social: “La ciutadania exigeix a les administracions que fem la nostra feina i si la policia fa la seva, la Justícia també ha de fer la seva, i en aquest cas no la fa i estem molt cansats que aquesta situació es vagi repetint una vegada rera l’altra”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia