Successos

successos

Detinguts cinc menors a Manresa per robatoris i agressions a altres joves

La investigació dels Mossos continua oberta

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc menors d’entre 14 i 17 anys com a presumptes autors de robatoris amb violència i assetjament a altres joves, també menors. Després que les víctimes denunciessin els fets, es va iniciar una investigació que ha portat a la detencions entre el 5 i 7 de juny. La investigació, però, continua oberta. Els agressors atemorien les víctimes i les amenaçaven perquè no diguessin res, un fet que va fer que s’allargués amb el temps.A una de les víctimes, el van seguir el 5 de maig a la sortida de l’institut i, quan estava sol, un dels membres del grup li va arrencar violentament una cadena que duia al coll i un altre el va colpejar a la cara. A més, un d’ells va gravar l’agressió. En un altre cas, des del març de 2023, un menor de 14 anys va patir de forma reiterada amenaces, insults i agressions físiques per part d’un mateix grup de persones. Segons la víctima, un dia anava caminant pel carrer i un grup de menors se li va acostar i el van agredir. En una altra ocasió, el mateix grup el va envoltar, colpejar i li van robar diners que portava en efectiu. A més, també es van posar en contacte amb ell per telèfon i el van insultar i amenaçar. Fets similars es van anar repetint al llarg d’un any. També, un altre menor de 14 anys va rebre amenaces i insults els últims mesos. Segons la víctima, un grup de joves va intentar agredir-lo en més d’una ocasió a la zona on viu i a la sortida de l’escola. En aquest cas, van contactar amb la víctima a través de les xarxes socials per amenaçar-lo i intimidar-lo.

Tots ells resideixen a Manresa i alguns van als mateixos instituts que les víctimes. La policia sosté que formen part del grup que va estar assetjant i agredint aquests menors i també podrien estar relacionats amb un incident del passat 1 de juny a la fira de les atraccions que hi havia al polígon dels Trullols. Aquell dia van colpejar a dos menors que es trobaven a la fira. Tots els detinguts van passar a disposició de la Fiscalia de Menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia