Successos

TORROELLA DE MONTGRÍ

Detenen els autors del robatori amb violència d’un rellotge de luxe

Els Mossos d’Esquadra, en coordinació amb la Policia Local de Torroella de Montgrí, van detenir el dia 6 de juny, a Forallac, quatre homes d’entre 25 i 46 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. L’endemà, els mossos van detenir a la Bisbal d’Empordà dos homes més, de 24 i 26 anys, per la seva participació en la comissió del delicte. A més, a aquests dos detinguts també se’ls acusa d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc passades les 5 de la tarda del dia 6 de juny a l’aparcament d’un supermercat situat a la carretera que uneix Torroella de Montgrí i l’Estartit. Una parella de turistes van ser abordats per un grup d’homes que li van arrencar del canell, a un d’ells, el rellotge que portava causant-li lesions lleus.

Immediatament, es va muntar un dispositiu policial conjunt per localitzar els autors. Poc després, una patrulla de la Policia Local va localitzar el vehicle dels lladres i els hi van fer indicacions per tal que s’aturessin.

El conductor va fer cas omís i va accelerar la marxa fins a col·lidir contra el vehicle policial. Durant el seguiment, un dels lladres va saltar del vehicle en marxa i els altres dos ocupants van abandonar el vehicle després d’impactar contra el cotxe patrulla i van fugir a peu camps a través.

Els mossos van muntar controls i en un d’ells, a Forallac, van aturar un vehicle amb quatre ocupants que coincidien amb la descripció facilitada per víctimes i testimonis. En l’escorcoll del vehicle, en obrir el maleter, els mossos van localitzar el rellotge, amagat sota un seient.

Davant d’aquests fets la policia va detenir els quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. L’endemà al migdia, una patrulla de paisà dels mossos va localitzar i detenir, a la carretera C-66, els dos homes que havien fugit camp a través després d’haver envestit el vehicle de la Policia Local. A aquests dos detinguts també se’ls acusa d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat. El valor del rellotge sostret és de 4.900 euros i els mossos el van retornar al seu legítim propietari.

Tres dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria a l’espera de comparèixer davant el jutjat coneixedor de la causa. Els altres tres detinguts, sense antecedents, van passar el 8 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia