Successos

Un detingut en un operatiu contra el fonamentalisme gihadista

La Guàrdia Civil ha detingut com a mínim una persona a Salt en el marc d’un operatiu contra el fonamentalisme gihadista que afecta altres punts de l'Estat, segons ha avançat l’ACN. Els agents han entrat a un domicili del número 139 de l’Avinguda dels Països Catalans. L’operatiu ha començat pels volts de les set del matí. Després d’unes tres hores d’escorcoll, s’han emportat un home que, segons fonts veïnals, és el propietari d’una empresa de construcció. Al dispositiu hi han participat agents del Grup d’Acció Ràpida (GAR), a més d’agents d’investigació i efectius experts en explosius (TEDAX). Cap a les deu del matí, els policies s’han endut el detingut en un cotxe del cos i la resta d’agents han marxat. També s'han fet escorcolls a Santa Cruz de Tenerife, Almeria i Algesires.

Segons fonts de la fiscalia consultades per l'ACN, s'investiga un entramat de pàgines web que publiquen i difonen continguts del grup terrorista Estat Islàmic. A més, també s'hi promocionaven els integrants i simpatitzants de l'organització. Durant els escorcolls que s'han fet a les diverses localitats, s'han identificat persones que es baixaven i compartien aquests continguts.

La causa l’investiga un jutjat de l’Audiència Nacional a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia