Successos

El quadern negre

Tura Soler

Desapareguts

Busquen un hongarès resident a Holanda que va viatjar a Barcelona i que no ha tornat ni dona senyals de vida i un pintor de Cerdanyola desaparegut fa vuit dies

Petició d’ajuda per trobar dos homes desapareguts: un viatger perdut a Barcelona i un pintor de Cerdanyola del Vallès que va sortir de casa i no ha tornat.

Tamas Babai, de 37 anys, hongarès de nacionalitat però resident a Holanda, va viatjar a Barcelona tot sol i es té constància que va arribar a la ciutat el 14 de maig. Durant la seva estada a la ciutat es va anar comunicant amb la família fins al dia 1 de juny, que ja no els va enviar cap més missatge. El que havia explicat a la família era que s’estava en una pensió, però quan ja havia d’acabar el viatge i retornar a Holanda els va dir que havia decidit quedar-se uns dies més, que havia llogat una habitació a un home marroquí que havia conegut. Però en vista que no rebien cap més comunicació per part de Babai, els seus familiars van decidir presentar denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra (la van formalitzar el 9 de juny) i també fer un crida a través de l’associació Sosdesaparecidos, que ha difós els cartells amb la seva imatge, amb una fotografia on se’l veu a Barcelona amb la Sagrada Família al darrere. Una imatge que sembla que va captar ell mateix fent-se un selfie i que va enviar a la família. En els cartells se’l descriu com un home de 1,70 d’alçada, de complexió normal, un xic calb, amb el cabell de color castany fosc, ulls foscos, que té el tatuatge d’un peix al muscle esquerre i que duia una motxilla negra.

I al Vallès Occidental, els Mossos busquen Raúl Martínez Padial, un pintor de 45 anys, veí de Cerdanyola del Vallès, tot i que darrerament, des d’una separació, residia amb familiars a Ripollet. No se’n sap res des del dia 4 de juny, quan va sortir al carrer a les set del matí. Des del dia 5 el seu telèfon està apagat i no ha respost a missatges ni a trucades ni s’ha posat en contacte amb ningú de la família, que ha denunciat la desaparició als Mossos i també han fet una crida a través de les xarxes socials, on ha difós la seva fotografia demanant ajuda per si algú té alguna pista d’on pot ser. Raúl Martínez havia mostrat, a través d’unes notes, la seva intenció de marxar i deixar enrere el passat. Després d’uns dies que les patrulles de les policies de la zona estaven pendents per si el localitzaven, ara el cas d’aquest desaparegut ha passat a l’àrea d’investigació. I a Barcelona també consta com a desaparegut des del 13 de maig Mohamed Ftouhi, de 42 anys, segons van publicar ahir els Mossos a X, remarcant que fa 1,80, és prim amb els cabells curts i arrissats i que se l’havia vist per darrer cop al districte de Sants i que podria estar desorientat.

I, l’altra cara de la moneda, ahir es va penjar el rètol de “localitzada” per la Daniela, una noia de 15 anys que havia desaparegut a Sant Feliu de Guíxols. Una escapada d’adolescent amb bon final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia