Successos

El Ertzaintza deté una lladre que havia robat a dones grans d’Olot

Agents de Mossos de l’Àrea Bàsica Policial de la Garrotxa han resolt aquesta setmana tres furts comesos a la localitat d’Olot. Els agents van aconseguir identificar l’autora, una dona de 19 anys, i van emetre una ordre de detenció que va complimentar l’Ertzaintza el passat 6 de juny.

Els fets van tenir lloc el 26 d’abril quan es van produir tres furts consecutius als carrers Pou de Glaç i Uruguai, on totes les víctimes eren dones d’edat avançada.

Després que les víctimes denunciessin els fets els agents van saber que, a quarts de dues del migdia, una jove es va apropar a tres ancianes amb diferents pretextes i converses.Entre aquestes excuses com les que necessitava anar al lavabo, fingia que les coneixia o bé que tenia la seva àvia en una residència, aprofitava per agafar-les de les mans i sostreure’ls-hi els anells. La jove va furtar cinc anells d’or de tres víctimes diferents.

La Unitat d’Investigació que es va fer càrrec d’esclarir aquests fets il·lícits va concloure que la presumpta autora dels tres furts pel mètode de la mimosa o de l’abraçada serien comesos per una jove de 19 anys, per aquest motiu van emetre una ordre de recerca i detenció.

La presumpta autora disposa d’una gran mobilitat geogràfica per cometre aquests tipus de furt arreu de l’estat espanyol.Prova d’això és que el passat 6 de juny agents de paisà de la comissaria de l’Ertzaintza de Sestao van arrestar in fraganti aquesta mateixa jove quan furtava una cadena d’or fent una abraçada a la víctima.

Arran d’aquesta detenció aquest cos policial va donar compliment a l’ordre de detenció emesa per la Unitat d’Investigació dels mossos d’esquadra d’Olot.També li constaven dues ordres de recerca i detenció per furts de la Policia Nacional d’Orihuela i de la Unitat d’Investigació dels mossos d’esquadra d’Igualada del mes de maig.

La detinguda, amb antecedents pels mateixos fets delictius, va passar la mateixa tarda a disposició dels jutjats de guàrdia de Barakaldo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia