Successos

SUCCESSOS

Els Bombers rescaten d’una riera d’Olvan un home arrossegat amb el cotxe

Els Bombers han rescatat aquest dimecres a la tarda un home que havia estat arrossegat amb el seu vehicle per una riera a Olvan (Berguedà). El cos d’emergències ha rebut l’avís de l’incident a través del 112 cap a un quart de set de la tarda, i els testimonis explicaven que el cotxe havia estat arrossegat amb el conductor a dins. Els Bombers han enviat set dotacions terrestres i dos helicòpters a l’indret i de seguida han trobat el vehicle que havia quedat encallat en una zona d’arbres un tros avall d’on havia estat arrossegat. Els bombers han assegurat el cotxe i han pogut arribar-hi amb una escala malgrat la força amb què baixava l’aigua. A través de l’escala han pogut treure el conductor il·lès.

Entre les set dotacions terrestres destinades a l’operatiu i havia el Furgó de Rescat Aquàtic del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de submarinistes. Els dos helicòpters duien, respectivament efectius del GRAE submarinistes i del GRAE muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia