Successos

Detinguda per tràfic de drogues l’educadora dels terroristes del 17-A

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat unes trenta persones en una operació contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya -algunes d’elles a Roses. Segons ha avançat SER Catalunya, una de les detingudes és Ouafae Marsi, coneguda com a Wafa Marsi, l’antiga mediadora social de Ripoll que havia tractat els terroristes del 17-A i que es va fer popular després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils perquè coneixia els autors i els havia tractat, a més d’aparèixer diverses vegades als mitjans de comunicació. A més, darrerament havia tornar a aparèixer als mitjans com a exemple d’integració social i com a frontissa dels discursos extremistes contra l’Islam de l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols.

Wafa Marsi, de 37 anys, hauria estat detinguda aquest dimarts a Moià per pertinença a organització criminal. La policia ja l’havia detinguda el passat mes de febrer per un delicte contra la salut pública, segons SER Catalunya. Tenia llogada una casa al carrer Joaquim Sala número 14 on la policia va trobar 1.343 quilos d’haixix en diversos fardells repartits pel menjador, 66 quilos de cabdells de marihuana i dues armes de foc.

L’avís l’hauria donat un veí després de veure tres homes descarregant bosses d’una furgoneta. Alertada per l’operatiu policial, Marsi es va presentar poc després a l’habitatge i va explicar que la tenia llogada per descansar i que hi vivia el seu germà amb la parella i un cosí. La sorpresa que ser quan la policia va entrar a la casa i va descobrir que el menjador era ple de droga.

La investigació va seguir el seu curs i els mossos van descobrir que la dona també era la titular del lloguer d’un Seat Ateca que els líders de l’organització de narcotràfic, afincats a Manlleu, feien servir per moure’s. La investigació segueix oberta i el gruix més gran de detinguts han de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

Segons informacions de SER Catalunya, Wafa Marsi ja tenia antecedents per estafa i robatori a un home gran a qui cuidava amb la seva mare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia