Successos

SUCCESSOS

Denunciades penalment quatre persones d’una associació cannàbica de Badalona

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona han denunciat penalment quatre persones vinculades a una associació cannàbica de la ciutat per un delicte contra la salut pública. Una investigació iniciada mesos enrere va permetre determinar que a l’interior del local, situada al barri de la Salut, s’hi traficava amb droga, ja que havien detectat en nombroses ocasions persones que sortien del local amb estupefaents que hi acabaven d’adquirir. El dia 11 de juny es va fer una entrada i registre i hi van trobar 1,8 quilos de cabdells de marihuana, 1,1 d’haixix i 500 cigarretes de marihuana, a més de mil euros en efectiu.

Les normes i lleis que regulen aquestes associacions no permeten que la marihuana surti del local, i el seu consum únicament està permès als socis i sempre a l’interior del local. Com a conseqüència de l’escorcoll, es van fer vuit actes administratives per part de la Guàrdia Urbana de Badalona i es va denunciar penalment al propietari de l’associació, al propietari del local i a les dues treballadores que hi havia en aquell moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia