Successos

SUCCESSOS

Mor un nen després d’haver caigut el maig en un parc infantil de Mollet

L’infant de quatre anys va rebre un cop molt fort al cap

L’Ajuntament lamenta la tragèdia i assegura que tots els jocs infantils de la ciutat han estat sotmesos a anàlisis i controls d’adequació

Un nen de quatre anys ha mort arran de les seqüeles d’una caiguda en un parc infantil de Mollet del Vallès, segons ha avançat ’El Caso’ i ha confirmat l’ACN. Els fets van passar el 24 de maig en una àrea de jocs del barri de Can Borrell, a la plaça de Federica Montseny. El nen es va enfilar a la teulada d’una caseta de fusta i va caure pel cantó oposat, donant-se un fort cop al cap. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va estar ingressat dues setmanes. Divendres de la setmana passada va empitjorar i va morir. L’Ajuntament lamenta la tragèdia, i assegura que el conjunt de jocs infantils de la ciutat han estat sotmesos a anàlisis i control d’adequació. “Dins el marc d’aquestes feines de conservació i manteniment, la caseta on es va produir l’accident no presentava cap desperfecte”, destaquen. “Tota la ciutat i aquest Ajuntament s’uneixen al dolor i la consternació per la pèrdua del nen”, afegeixen, tot traslladant el suport a la família i persones estimades de l’infant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.