Successos

successos

Set detinguts i dos puts de venda de droga desmantellats a Reus

Els Mossos d’Esquadra han detingut set homes d’entre 33 i 19 anys a Reus com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. La policia també ha desmantellat dos punts de venda de drogues al mateix municipi del Baix Camp. Durant la intervenció els Mossos van trobar 50 grams de cocaïna, 170 grams d’haixix, 9 grams d’èxtasis i 70 grams de marihuana. A banda, van localitzar més de 2.000 euros fraccionats en monedes i bitllets. L’operació policial, que va comptar amb la participació de l’ARRO, va ser el passat dimecres. Els detinguts van passar divendres al matí a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Els Mossos van començar la investigació dies abans quan van detectar molt moviment de persones que entraven i sortien d’un bloc de pisos al nucli antic de Reus. Després de dies d’investigació i vigilància, van determinar que qui freqüentava l’immoble ho feia per comprar substàncies estupefaents i objectes robats. De fet, una de les persones investigades va quedar detinguda dies abans perquè circulava amb un patinet robat. El 12 de juny van entrar a l’edifici. Com que es tracta d’un pis antic, amb espais petits i limitats, sense il·luminació i amb molta afluència de persones, es va fer participar a l’ARRO a la intervenció, que els Mossos qualifiquen “d’especial complexitat”. La policia va accedir tant per dalt com per baix a l’edifici i van poder entrar simultàniament a dos pisos del bloc.

Dins dels pisos van localitzar set persones, que van detenir com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els agents van trobar diverses drogues, a més de material per a la seva venda i distribució, com balances i bosses petites hermètiques. També van localitzar diversos objectes que els investigadors estan analitzant si són robats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.